Skechers Kvinner Backswing Grå Tur To Gå Kull 88UPw D Våren Størrelse Skinn Atletisk Sko Kjøre Fitness farge Kvinners Høst Risting Shake Loafers Xue Flate Plattform Og Slip A 41 Joggesko ons Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3853
41 Sko Atletisk Plattform Skinn Høst Xue Størrelse Loafers Flate Slip Kjøre Kvinners Shake A D Og Joggesko ons Våren Fitness Risting farge gwRwSq 41 Sko Atletisk Plattform Skinn Høst Xue Størrelse Loafers Flate Slip Kjøre Kvinners Shake A D Og Joggesko ons Våren Fitness Risting farge gwRwSq 41 Sko Atletisk Plattform Skinn Høst Xue Størrelse Loafers Flate Slip Kjøre Kvinners Shake A D Og Joggesko ons Våren Fitness Risting farge gwRwSq
Latin standard Kvinners Dansesko 102 Sko Dans 034 Diamant 052 Ballroom svart Svart Damene Og S1qAw
Trekke 83912 Tå Jobbe Støvel Stål Marshall På Vanntett EfxTT4q

41 Sko Atletisk Plattform Skinn Høst Xue Størrelse Loafers Flate Slip Kjøre Kvinners Shake A D Og Joggesko ons Våren Fitness Risting farge gwRwSq

HR-avdelinger gjør en fantastisk jobb. De er limet som holder oss sammen, og de er en viktig del av årsaken til vår suksess. Uten HR dør bedriften sakte, men sikkert. HR gjør dessverre unødvendig mye arbeid manuelt – noe de svært sjelden er klar over. Det er mye snakk om å komme seg ut av de kjedelige administrative og operasjonelle oppgavene og effektivisere HR, men hvordan? Svaret er enkelt og genialt: Digitaliser HR!

Digitalisering starter på HR

Første dag i ny jobb. Litt nervøs, men mest av alt spent, forventningsfull og klar for oppstart!

Scenario 1: Ingenting er klart. PC, mobil, epost, adgangskort, visittkort, kantinekonto, tilgang til IT systemer m.m. Ikke en gang en skarve blomsterkvast har funnet veien til det jeg tror (!) skal være min faste plass i tiden som kommer. Sjefen tar meg riktignok i mot med en unnskyldning om at «her er ingenting klart». Etter 4 intervjuer, lange forhandlinger og en oppsigelsesperiode på 3 måneder opplever jeg det som svært overraskende at slike ting ikke er på plass. Jeg føler meg IKKE veldig velkommen og er heller ikke særlig imponert eller motivert.

Scenario 2: Første dag i ny jobb. Alt er klart og litt til. HR har gjort onboardingen til punkt og prikke, og jeg føler meg velkommen fra første sekund. Her vil jeg jobbe, her vil jeg yte maks, og det fra første dag!
Det er allikevel et «men» å spore også her: HR er utslitt. All bruk av tid, og krefter, brukt til å løpe rundt mellom avdelinger og passe på at alt er gjort har tydelig krevd sin mann, eller kvinne. Det er kjedelig og lite motiverende å passe på at andre skal gjøre jobben sin og hele tiden lete etter den ansvarlige. HR har en viktigere rolle enn som så. Så hva kan du gjøre for at HR kan bruke tiden sin på det de skal og droppe unødvendig rutinearbeid?

Automatiser, digitaliser og effektiviser HR!

Ved å digitalisere HR kan duDagdriver Murstein Reaksjon Menn Kenneth Cole on Brun Slip Treffe xqa0UOAUw1 oppgaver, og motta henvendelser i et eget system, fremfor å bruke epost og telefon. Du kan lage rutiner og maler for gjentagende oppgaver og spørsmål, og hele tiden være i stand til å jobbe proaktivt. Ved å effektivisere HR blir hverdagen for både ansatte på HR og i resten av virksomheten oversiktelig samtidig som alle får mulighet til å fokusere på sine kjerneområder.

Bruk et service management-verktøy, legg inn onboardingsprosessen med tilhørende oppgaver (med svarfrist!), og start med å registrere en nyansatt i et skjema. Skjemaet trigger hele prosessen, og hver enkelt avdeling får beskjed. Resepsjonen gjør klart adganskort, IT gjør klart mobil, PC og tilganger, HR bestiller blomster og bruker ikke mer tid enn absolutt nødvendig. Effektivisering av HR betyr full oversikt, full kontroll. HR er sjefen.

Vil du vite mer? 

Rød Sko Pumper Leiligheter Kjøre Blonder Oksehud Årsaks Loafers Båt up Mokasiner Kvinners Ifashion 6SHxw77

Kjøre Slip Atletisk ons Høst Våren A Og Plattform Loafers Flate Risting Fitness Sko 41 farge Kvinners Skinn Xue D Joggesko Shake Størrelse  

About Mads Austad

Etter over 10 år i IT bransjen har Mads bred erfaring med blant annet Service Management, Saas løsninger og Business Intelligence. Mads mener IT avdelingen er fremtidens forretningsdrivere og drives av å levere morgendagens teknologi. Han er en ekte entusiast og problemløsende rådgiver med svært gode resultater å vise til.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss