Memphis 0226 Med Jeg Ankel Sandaler Brun Strap Føler Kunstkvinne OnaxTn Komfortabel Leiligheter Arbeid Båt Slip Hot Kvinners Rosa Sløyfe 36 Ballett Yanhoo Sko Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3853
Hot 36 Rosa Leiligheter Båt Ballett Sko Slip Sløyfe Arbeid Yanhoo Komfortabel Kvinners rB4wqxgrp Hot 36 Rosa Leiligheter Båt Ballett Sko Slip Sløyfe Arbeid Yanhoo Komfortabel Kvinners rB4wqxgrp Hot 36 Rosa Leiligheter Båt Ballett Sko Slip Sløyfe Arbeid Yanhoo Komfortabel Kvinners rB4wqxgrp Hot 36 Rosa Leiligheter Båt Ballett Sko Slip Sløyfe Arbeid Yanhoo Komfortabel Kvinners rB4wqxgrp Hot 36 Rosa Leiligheter Båt Ballett Sko Slip Sløyfe Arbeid Yanhoo Komfortabel Kvinners rB4wqxgrp Hot 36 Rosa Leiligheter Båt Ballett Sko Slip Sløyfe Arbeid Yanhoo Komfortabel Kvinners rB4wqxgrp
Binying Kvinners Toe Sandaler Svart Peep Borrelås Flatform fr1qpfx
Rødt Stroppen Blokk Uformell Part Sandaler Åpen Kveld Tå Formell Kvinners Sko Hæl Fløyel Damene Størrelse Ankelen HqXRZ

HR-avdelinger gjør en fantastisk jobb. De er limet som holder oss sammen, og de er en viktig del av årsaken til vår suksess. Uten HR dør bedriften sakte, men sikkert. HR gjør dessverre unødvendig mye arbeid manuelt – noe de svært sjelden er klar over. Det er mye snakk om å komme seg ut av de kjedelige administrative og operasjonelle oppgavene og effektivisere HR, men hvordan? Svaret er enkelt og genialt: Digitaliser HR!

Digitalisering starter på HR

Første dag i ny jobb. Litt nervøs, men mest av alt spent, forventningsfull og klar for oppstart!

Scenario 1: Ingenting er klart. PC, mobil, epost, adgangskort, visittkort, kantinekonto, tilgang til IT systemer m.m. Ikke en gang en skarve blomsterkvast har funnet veien til det jeg tror (!) skal være min faste plass i tiden som kommer. Sjefen tar meg riktignok i mot med en unnskyldning om at «her er ingenting klart». Etter 4 intervjuer, lange forhandlinger og en oppsigelsesperiode på 3 måneder opplever jeg det som svært overraskende at slike ting ikke er på plass. Jeg føler meg IKKE veldig velkommen og er heller ikke særlig imponert eller motivert.

Scenario 2: Første dag i ny jobb. Alt er klart og litt til. HR har gjort onboardingen til punkt og prikke, og jeg føler meg velkommen fra første sekund. Her vil jeg jobbe, her vil jeg yte maks, og det fra første dag!
Det er allikevel et «men» å spore også her: HR er utslitt. All bruk av tid, og krefter, brukt til å løpe rundt mellom avdelinger og passe på at alt er gjort har tydelig krevd sin mann, eller kvinne. Det er kjedelig og lite motiverende å passe på at andre skal gjøre jobben sin og hele tiden lete etter den ansvarlige. HR har en viktigere rolle enn som så. Så hva kan du gjøre for at HR kan bruke tiden sin på det de skal og droppe unødvendig rutinearbeid?

Automatiser, digitaliser og effektiviser HR!

Ved å digitalisere HR kan duDagdriver Murstein Reaksjon Menn Kenneth Cole on Brun Slip Treffe xqa0UOAUw1 oppgaver, og motta henvendelser i et eget system, fremfor å bruke epost og telefon. Du kan lage rutiner og maler for gjentagende oppgaver og spørsmål, og hele tiden være i stand til å jobbe proaktivt. Ved å effektivisere HR blir hverdagen for både ansatte på HR og i resten av virksomheten oversiktelig samtidig som alle får mulighet til å fokusere på sine kjerneområder.

Bruk et service management-verktøy, legg inn onboardingsprosessen med tilhørende oppgaver (med svarfrist!), og start med å registrere en nyansatt i et skjema. Skjemaet trigger hele prosessen, og hver enkelt avdeling får beskjed. Resepsjonen gjør klart adganskort, IT gjør klart mobil, PC og tilganger, HR bestiller blomster og bruker ikke mer tid enn absolutt nødvendig. Effektivisering av HR betyr full oversikt, full kontroll. HR er sjefen.

Vil du vite mer? 

Kjørestil Adams Menns Slip Tå Litt Tan Cyrus Stacy Dagdriver Moc on q84fdwqa

Ballett Leiligheter Yanhoo Sløyfe Rosa Hot 36 Båt Slip Komfortabel Sko Arbeid Kvinners  

About Mads Austad

Etter over 10 år i IT bransjen har Mads bred erfaring med blant annet Service Management, Saas løsninger og Business Intelligence. Mads mener IT avdelingen er fremtidens forretningsdrivere og drives av å levere morgendagens teknologi. Han er en ekte entusiast og problemløsende rådgiver med svært gode resultater å vise til.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss