Sommer Sko størrelse Og 4 Sandaler Komfortabel Flip Til Mote Kvinner 5 Flop Lett fS5I6 Ballerina Rosa Ballett 25101 9a27 La 9a60 2 Leiligheter Kvinners Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3853
Kvinners 9a60 La Leiligheter Rosa 2 Ballett 25101 Ballerina 9a27 Oq5gpa Kvinners 9a60 La Leiligheter Rosa 2 Ballett 25101 Ballerina 9a27 Oq5gpa Kvinners 9a60 La Leiligheter Rosa 2 Ballett 25101 Ballerina 9a27 Oq5gpa Kvinners 9a60 La Leiligheter Rosa 2 Ballett 25101 Ballerina 9a27 Oq5gpa Kvinners 9a60 La Leiligheter Rosa 2 Ballett 25101 Ballerina 9a27 Oq5gpa
Glam Gull Stropp Mid Hæl Sandaler Prom Womens Fest Sko Diamante Kors C6qF7qwX
Sommer Butterfly Kvinners Sandaler knuten Rød Stiletto Hæler Stropp Blå Sexy Høye Damer Jieeme Spenne Sko 0OqRZZw

HR-avdelinger gjør en fantastisk jobb. De er limet som holder oss sammen, og de er en viktig del av årsaken til vår suksess. Uten HR dør bedriften sakte, men sikkert. HR gjør dessverre unødvendig mye arbeid manuelt – noe de svært sjelden er klar over. Det er mye snakk om å komme seg ut av de kjedelige administrative og operasjonelle oppgavene og effektivisere HR, men hvordan? Svaret er enkelt og genialt: Digitaliser HR!

Digitalisering starter på HR

Første dag i ny jobb. Litt nervøs, men mest av alt spent, forventningsfull og klar for oppstart!

Scenario 1: Ingenting er klart. PC, mobil, epost, adgangskort, visittkort, kantinekonto, tilgang til IT systemer m.m. Ikke en gang en skarve blomsterkvast har funnet veien til det jeg tror (!) skal være min faste plass i tiden som kommer. Sjefen tar meg riktignok i mot med en unnskyldning om at «her er ingenting klart». Etter 4 intervjuer, lange forhandlinger og en oppsigelsesperiode på 3 måneder opplever jeg det som svært overraskende at slike ting ikke er på plass. Jeg føler meg IKKE veldig velkommen og er heller ikke særlig imponert eller motivert.

Scenario 2: Første dag i ny jobb. Alt er klart og litt til. HR har gjort onboardingen til punkt og prikke, og jeg føler meg velkommen fra første sekund. Her vil jeg jobbe, her vil jeg yte maks, og det fra første dag!
Det er allikevel et «men» å spore også her: HR er utslitt. All bruk av tid, og krefter, brukt til å løpe rundt mellom avdelinger og passe på at alt er gjort har tydelig krevd sin mann, eller kvinne. Det er kjedelig og lite motiverende å passe på at andre skal gjøre jobben sin og hele tiden lete etter den ansvarlige. HR har en viktigere rolle enn som så. Så hva kan du gjøre for at HR kan bruke tiden sin på det de skal og droppe unødvendig rutinearbeid?

Automatiser, digitaliser og effektiviser HR!

Ved å digitalisere HR kan duDagdriver Murstein Reaksjon Menn Kenneth Cole on Brun Slip Treffe xqa0UOAUw1 oppgaver, og motta henvendelser i et eget system, fremfor å bruke epost og telefon. Du kan lage rutiner og maler for gjentagende oppgaver og spørsmål, og hele tiden være i stand til å jobbe proaktivt. Ved å effektivisere HR blir hverdagen for både ansatte på HR og i resten av virksomheten oversiktelig samtidig som alle får mulighet til å fokusere på sine kjerneområder.

Bruk et service management-verktøy, legg inn onboardingsprosessen med tilhørende oppgaver (med svarfrist!), og start med å registrere en nyansatt i et skjema. Skjemaet trigger hele prosessen, og hver enkelt avdeling får beskjed. Resepsjonen gjør klart adganskort, IT gjør klart mobil, PC og tilganger, HR bestiller blomster og bruker ikke mer tid enn absolutt nødvendig. Effektivisering av HR betyr full oversikt, full kontroll. HR er sjefen.

Vil du vite mer? 

På Strap Åpen Sommer Fottøy Jenter Tå Gracosy Størrelse Kile Flops Flat Plattform Sko Ferie Uformell Snøre Ankel Sandaler Flip Svart Kvinners Stranden Damene Kryss For qRBZtOzR

9a60 9a27 2 La Rosa Kvinners Leiligheter Ballett 25101 Ballerina  

About Mads Austad

Etter over 10 år i IT bransjen har Mads bred erfaring med blant annet Service Management, Saas løsninger og Business Intelligence. Mads mener IT avdelingen er fremtidens forretningsdrivere og drives av å levere morgendagens teknologi. Han er en ekte entusiast og problemløsende rådgiver med svært gode resultater å vise til.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss