Lycan Kvinners La Joggesko Grønn Trail Sportiva Kvinne Grønn En Størrelse wRqxEUvq Lycan Kvinners La Joggesko Grønn Trail Sportiva Kvinne Grønn En Størrelse wRqxEUvq Lycan Kvinners La Joggesko Grønn Trail Sportiva Kvinne Grønn En Størrelse wRqxEUvq Lycan Kvinners La Joggesko Grønn Trail Sportiva Kvinne Grønn En Størrelse wRqxEUvq Lycan Kvinners La Joggesko Grønn Trail Sportiva Kvinne Grønn En Størrelse wRqxEUvq Lycan Kvinners La Joggesko Grønn Trail Sportiva Kvinne Grønn En Størrelse wRqxEUvq

Lycan Kvinners La Joggesko Grønn Trail Sportiva Kvinne Grønn En Størrelse wRqxEUvq

Etter et av det verste regnfallene som er registrert, opplevde Hydros deleide aluminaraffineri Alunorte i Brasil overløp av rødslamholdig vann i anleggets dreneringskanaler 27. april.

7. mai 2009
Hendelsen ga utslipp fra anleggets bauksittdeponier til elven Murucupi, der vannet ble farget rødt av slammet.

En undersøkelse av utslipps-hendelsen ble satt i verk av Alunorte i samarbeid med lokale myndigheter.

Regionen fikk en nedbørsmengde på 105 millimeter på bare 90 minutter den aktuelle dagen, tilsvarende nesten en tredjedel av den nedbøren som normalt faller i en april måned.

Grønn Trail Lycan Sportiva Joggesko Størrelse Kvinne En Kvinners Grønn La Selv om foreløpig prøvetaking av vannet i Murucupi-elven viste at slamutslippet ikke representerte noen nevneverdig fare, vil videre testing bli gjennomført for å trygge folks helse og sikre livet i elven. Utslippet inneholdt spor av lut, som blir brukt i prosessen med å framstille alumina fra bauksitt.

Alunorte, som har blitt bøtelagt på grunn av utslippet av rødslam, er i dialog med myndigheter og lokalsamfunn om hendelsen, og representanter for bedriften hadde 30. april møte med lokale og regionale medier.

Bedriften har allerede økt høyden på veggene i dreneringskanalen som ble oversvømt i det uvanlig kraftige regnfallet, for å motvirke liknende utslipp i framtiden.


Størrelse Lycan Grønn Trail Joggesko Sportiva Kvinners Grønn La En Kvinne Oppdatert: 11. oktober 2016